Anbar Şehit Yasin İke Ortaokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: ÖZELLİKLE ATLETİZM VE FUTSAL BRANŞLARINDA OKULUMUZUN BAŞARILARI MEVCUTTUR. ATLETİZMDE KIZ VE ERKEK TAKIMLARIMIZIN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI BULUNMAKTADIR.

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0352 3262844

WEB - https://anbarsehityasinikeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ambar Mah. Gülşen Cad. No11 Melikgazi / Kayseri

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ MELİKGAZİ İLÇESİNE BAĞLI ANBAR MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.

Adres - Ambar Mah. Gülşen Cad. No11 Melikgazi / Kayseri

Ulaşım BELEDİYEYE BAĞLI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARIYLA SAĞLANMakTADIR. HER 10 DK. BİR OTOBÜS SEFERİ YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM